17 Mayıs 2010 Pazartesi

Gelin başı modeline nasıl karar verilir?

O çok özel günü planlarken en önemli ayrıntı, gelin başı için karar verme aşaması bir ay önceden başlamalıdır.Saç ve makyaj için saçın uzunluğuna göre önceden modeller belirlenip karar verilen kuaförde denemeler yapılabilir. Yapılan bu denemelerle o çok özel günde kullanacağınız model, acele ile kuaföre gidip saatlerce süren karar verme sürecinizin önüne geçecektir. Kullanılacak aksesuarlar duvak, ve makyaj trendleri önceden hazırlanıp tören günü hazırda bulundurulmalıdır.

Kuaföre giderken fermuarlı bir kıyafet ya da önden açılabilen bir kıyafet giyilmesi çok önemlidir.Nedenine gelince tişört ya da kafadan giymeli sıkı kıyafetler saçlarınızı ve makyajınızı bozabilir.Bu yüzden belkide en sevdiğiniz giysinizi keserek çıkarmak zorunda kalabilirsiniz.

Gelin başı modeline karar verilirken moda trendler kadar sizin yönlendirmenizde kuaföre yardımcı olacak, ortaya çıkacak çok özel modellere yardımcı olabileceksiniz.Gelinlik modelinizi ya da resmini daha önceden kuaföre gösterirseniz ortaya çıkacak aksilikleri de engelleyebilirsiniz.Yaptırdığınız çok havalı bir gelin başı modelinin dar bir gelinlik üzerine uymayacağı gibi..

Gelin başı yaparken mutlaka bu hususları göz önüne almanız, etraftan gelecek önerileri ise fazlaca dikkate almamanız gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder