15 Mayıs 2010 Cumartesi

Düğün davetiyeleri seçimi


Düğün davetiyeleri seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor? Düğün davetiye seçimi nasıl yapılmalı ? Davetiye sözleri nasıl olmalı? bu liste uzayıp gider.
Davetiye seçmek zor iştir. Aslında çok kolaydır ancak davetli sayısı ve maliyetler artıkça çok kolay olan bir iş kimi zaman eziyete dönüşür.
Düğünden en az bir ay önce karar verilip yerine ulaştırılması gerekir ki, davet ettiğiniz misafirleriniz sizin düğününüze göre plan apabilsinler.
Teknolojinin gelişmesi ile artık pekçok türde davetiye seçeneği mevcut.Her bütçeye göre her renkte davetiye bulmanız mümkün. Davetiyelerinizin özel olmasını istiyorsanız ve bunun için belirli bir bütçe ayırmışsanız kendinize özel istediğiniz davetiyeyi bilgisayarda tasarlamanız ya da isteklerinizi söylemeniz yeterli.
Davetiye seçimini eş adaylarının birlikte seçmeleri de çok önemli. Birlikte alınacak karar ileride bu konuda söylenecek çok sözü de bertaraf etmiş olur. Davetiyeler üzerinde kullanılacak olan altın renkleri ve yaldızlar davetiyelere zengin bir duruşun yanı sıra elit bir hava verir.

0 yorum:

Yorum Gönder