4 Haziran 2010 Cuma

Gelin adayları güzellik merkezlerine koşuyor


Nikah kıyıp gelin olmaya hazırlananların en büyük derdi o büyük günde ve sonrasında kusursuz görünebilmek.Atık bunun için interneti her şekilde kullanan ve bilgiye ulaşan gelin adayları kusursuz görünmek için estetik merkezlerine koşuyor.Çünkü kusursuz görünmenin yolu estetik merkezlerinden geçiyor... Nikahtan önce güzellik merkezlerine koşan gelin adayları en çok neyi tercih ediyor.



 


EN ÇOK TERCİH EDİLEN YÖNTEMLER


Lazer epilasyon; Vücuttaki istenmeyen tüylerden ve kıl köklerinden kurtulmanın en modern, en hızlı, en sağlıkl yöntemi olan lazer epilasyon, düğün hazırlığı yapan gelin adaylarının da en çok tercih ettiği tedavi yöntemleri arasında yer alıyor. Annelerinin de desteği ile epilasyon yaptıran gençler bir ömür boyu en önemli sorundan kurtulmuş oluyorlar.




Karboksiterapi; Formda bir gelin olmak isteyen adayların karboksiterapi yöntemini tercih ettiğini belirten Ayşe Bocan bu sayede gelin adaylarının bölgesel kilolarından kurtulduğunu söylüyor.




Kalıcı makyaj; Düğünden sonra da güzel görünmek isteyen gelin adayları kalıcı makyajı tercih ediyorlar. Özellikle dudaklara yapılan kalıcı makyajı tercih eden gelin adayları dudak kenarına çekilen kontürler ile daha kalın görünümlü dudaklara da sahip olabiliyorlar.



Lazerle leke tedavisi; Yüzlerinde bulunan lekelerden kurtulmak isteyenler lazerle leke tedavisiyle istenmeyen lekelerden kurtuluyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder