19 Nisan 2013 Cuma

Burçlara göre gelinlik seçimi

Burçlar hayatımızın bir çok yerinde bizi fazlaca etkiliyor, yeni bir insanla tanışınca üçüncü sorudan sonraki sorumuz burcun ne oluyor. Ya da biz kadınlar bunu daha çok yapıyoruz. Peki gelin adayları hiç düşündünüz mü gelinliğinizi burcunuza göre seçmeyi? öyle olur mu? demeyin burçlar bizi bizden daha iyi tanıyor ve kişiliğimize göre gelinlik seçimimizin ne olması gerektiğini anlatıyor.



KOÇ kadınının gelinliği  


Koç kadını gösterişili ve iddialı giyinmeyi hep sevmiştir. Tabi ki bu özel günde de gösterişten uzak kalmayacak ve boncuklarla taşlarla bezenmiş dekolteli bir gelinlik seçecektir. Aksesuarı da seven koç kadını gelinliğini tamamlayan bir kaç gösterişili takıyı da eksik etmeyecektir.




BOĞA  kadınının gelinliği  




Boğa kadını hiç bir zaman gösterişi sevmemiştir ama şık olmaya her zaman özen göstermiştir. Boğa kadını gelinliğini de sade tutacaktır. Fakat ayrıntılarla mutlaka şıklığı yakalan bir gelinlik seçimi olacaktır. 




İKİZLER kadınının gelinliği






İkizler kadını hiç kimsenin giymediğini giyecek kadar cesurdurlar. İkizler gelinliklerin de de farkı ortaya koyup cesur ve gösterişli bir gelinlikle yine boy gösterecektir.




YENGEÇ kadınının gelinliği




Yengeç kadını çılgınlık yapmaya bayılırlar düğün gününde de çılgın bir gelinlik seçimi yapacaktır. Çılgın çılgın ama şıklığından da taviz vermeyecektir, takıyı çok seven yengeç takısız da asla yapamayacaktır.




ASLAN kanının gelinliği


Aslan kadını abartıyı çok sever gelinliği de mutlaka  abartılı olacaktır her ortamda olduğu gibi düğününde de yine başöldeki kadın olmayı başaracaktır.




BAŞAK kadının gelinliği


Başak kadını her zaman zarif olmayı seçer. Sade bir gelinlik seçimi yapan başak kadını takılarını da sade tutacaktır.




TERAZİ kadının gelinliği


Terazi kadını sadelikle şık olmayı beceren kadındır. Gelinliği sade olacak ama kimse ondan gözünü alamayacaktır.




AKREP kadınını gelinliği


Akrep kadını ön planda dişiliğiyle tanılır. Gelinliğinde de dişiliğini ortaya koyacaktır. Gösterişli bir model olan gelinliğinin içinde adeta bir kuğu gibi süzülür.




YAY kadınının gelinliği


Yay kadını modaya çok önem verir. Giyimine servet harcayabilir. Kıyafetleriyle beğeni kazanmayı seven yay kadını gelinliğini de aylarca seçmek için uğraşacaktır.




OĞLAK kadınının gelinliği


Oğlak kadını kaliteli giyinmeyi çok sever. Hem klasik hem de modern olan bir gelinlikle mutlu gününe adım atacaktır.




KOVA kadınının gelinliği




Kova kadını rahatına düşkünlüğü ile bilinir. Düğününde de rahat olmak isteyen kova kadını gelinliğini de rahat bir model seçecektir.




BALIK kadınının gelinliği




Balık burcu kadını kararsızlıklarıyla tanılır. Şık olmayı seven balık kadını şıkır şıkır bir gelinlik tercih ederek yine farkını ortaya koyacaktır.


1 yorum:

  1. Hello, yeah this article is truly pleasant and I have learned
    lot of things from it about blogging. thanks.

    YanıtlaSil